If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.
Колега преди около 1седмица гледахме тази 156 последната автокъща преди да излезнеш от с.Труд. Та като цяло изглежда добре. Салона има 2,3 малки дупчици на шофиорската седалка.Запали от първия път човека каза че акумулатора е Бош.Направихме 1кръгче возеше ОК като за 10г кола След като слезнахме каза 4500 твърдо. Заслужава си парите колицата но, нещо не ме грабна веднага и се отказахме.
Тази със шуменската регистрация се продава много отдавна. Личеше си, че е имала удар отляво. Сега обаче, мисля са я понаправили, за да не си личи толкова много и изглежда задоволително.
Другата само визуално съм я мяркал, не съм се задълбочавал с огледите.
Ако искате да купувате, трябва да се гледат по детайлно.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
10х!!
исках някакво инфо за GT.
нищо не откривам тук.
поддръжка, харчове, проблемни места....в сравнрние със 156...?!
Ми, тя е едно към едно със 156 по отношение на механиката, и едно към едно със 147 по отношение на електрониката, кво по-различно да има от твоята кола освен купето?
Колега преди около 1седмица гледахме тази 156 последната автокъща преди да излезнеш от с.Труд. Та като цяло изглежда добре. Салона има 2,3 малки дупчици на шофиорската седалка.Запали от първия път човека каза че акумулатора е Бош.Направихме 1кръгче возеше ОК като за 10г кола След като слезнахме каза 4500 твърдо. Заслужава си парите колицата но, нещо не ме грабна веднага и се отказахме.
А колега, двигателя и ходовата част при движение как беше ?
то, тъй ама като го знаеш.
никога не съм се интересувал от бегачки, ама сега сина напира, че да махаме 156 и доплатим за GT...пък мен, май, нещо не ме тегли....
затова питам няма ли GTта тук, да изчета какво си хортуват Ората....??!
то, тъй ама като го знаеш.
никога не съм се интересувал от бегачки, ама сега сина напира, че да махаме 156 и доплатим за GT...пък мен, май, нещо не ме тегли....
затова питам няма ли GTта тук, да изчета какво си хортуват Ората....??!
Каквито положителни и отрицателни впечатления имаш от 56-цата, такива ще имаш и от ГТ-то, то е същата кола като твоята с друга коруба.
А колега, двигателя и ходовата част при движение как беше ?
Колега аз не разбирам мн но за тези 3 км г/д возията беше добра но пътя също беше приличен нямаше кратери А какво ще кажеш ти гледам че си от Варна гледал ли си тази хубавица ???http://www.cars.bg/c381164
Колега аз не разбирам мн но за тези 3 км г/д возията беше добра но пътя също беше приличен нямаше кратери А какво ще кажеш ти гледам че си от Варна гледал ли си тази хубавица ???http://www.cars.bg/c381164
Много прилича на една, която стоеше дълго време, мисля в Плевенска автокъща, тогава имаше колеги от форума, които я гледаха, а за сегашното и състояние може да питаш собственика на Л.С., пуснал е обявата и във форума
---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90
Comment